Afbeelding

Eerste editie Maaswaal Live viel in de smaak

Cultuur

Na vele edities van Maaswaal Live en Oosterweg on Stage organiseerden de muziekdocenten van beide locaties van het Maaswaal College afgelopen donderdag 4 april een gezamenlijke muziekavond. Onder de naam Maaswaal Live lieten medewerkers en scholieren hun podiumtalent zien. 

Leerlingen en medewerkers, en soms leerlingen met medewerkers lieten zien wat zij op performancegebied in huis hebben. Zo was er een dansoptreden, een heus ensemble dat de zaal terugnam naar de jaren ‘80 en twee leerlingen die met hun dwarsfluit een bijzondere versie van Just The Way You Are van Bruno Mars ten gehore brachten. 

Werkelijk alle jaarlagen van de school waren vertegenwoordigd op deze Maaswaal Live-avond: van brugklassers tot examenleerlingen. Met het trekken van een goedgevulde zaal kan de school terugkijken op een geslaagde editie. Het publiek kreeg een gevarieerd programma voorgeschoteld met akoestische optredens, klassieke stukken, rocknummers en dansacts. De school liet maar weer eens zien dat zij genoeg talent in huis hebben, wat door de muziekdocenten enthousiast wordt gestimuleerd.