Afbeelding

Welke ondernemer valt dit jaar in de prijzen?

Zakelijk

Op 27 juni 2024 vindt de Ondernemers Awards Wijchen plaats en de topfinalisten zijn bekend! Zes ondernemers zijn afgelopen vrijdag verrast door de jury en wethouder Martijn Derks met het heuglijke nieuws dat ze genomineerd zijn, waarbij een heerlijke taart van HEMA Wijchen niet mocht ontbreken.

Dit jaar reiken ze aan twee fantastische ondernemers een award uit. De award voor Aanstormend Talent en Ondernemer van het Jaar. De genomineerden voor Aanstormend Talent zijn Labelzz Living, Lifestyle & Gifts, Fysio4Fit en Michiel Heijmans. De genomineerden voor Ondernemer van het Jaar zijn Van Eldijk, Moldbrothers en De Hoog Hoveniers B.V. 

Ook deze editie op 27 juni belooft weer een buitengewoon evenement te worden, gehouden op de verrassende locatie van The Special Guest en volledig in de geest van ondernemerschap. Jij kunt daar bij zijn en deze fantastische ondernemers supporten! 

Reserveer nu jouw ticket via ondernemersawardswijchen.nl voor deze exclusieve gelegenheid, waarbij je kunt genieten van een avond vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en eerste klas entertainment.