Afbeelding

Rotary organiseert golftoernooi voor het goede doel

Algemeen

Rotary organiseert golftoernooi voor het goede doel

Op vrijdag 14 juni 2024 organiseert Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland (WBT) voor de 26e keer haar golftoernooi op Golfbaan De Berendonck, BurgGolf Wijchen, ten bate van twee belangrijke goede doelen. Ze hopen van harte dat u er (weer) bij bent! 

Golfbaan De Berendonck is een prachtige baan met enkele holes begrensd aan water of op een schiereiland. Daarmee is het de perfecte omgeving voor een uitdagende golfwedstrijd. Zoals altijd ontvangen ze de gasten graag met koffie en gebak, krijgt u een lunchpakket mee voor tijdens de wedstrijd en bieden ze na afloop een gezellige borrel en maaltijd. U kunt zich als team of individueel inschrijven. Individuele spelers worden ingedeeld in flights van 4 personen. Vanzelfsprekend houden ze rekening met uw persoonlijke voorkeur. Gespeeld wordt er volgens het Texas Scramble systeem met Stableford telling.

Deelname inclusief lunchpakket, drankje, borrelhap, luxe bbq: € 290,00 per persoon of € 1.100,00 voor een complete flight (4p).

De opbrengst komt ten goede aan Stichting Voedselbank Wijchen Beuningen en Stichting Mama Alice, Peru. Het programma begint om 10.30 uur met de ontvangst van de deelnemers. De dag wordt om 19.30 uur afgesloten met een luxe barbecue. Het complete programma kun je vinden op www.rotary.nl/wijchenbeuningentweestromenland/. Aanmelden of vragen: pietphilipsen@pitje.eu - 0610517733