Afbeelding

Tuinmarkt bij Kasteel Hernen

Algemeen

Kasteel Hernen is dit jaar weer het decor voor een ouderwets gezellige tuinmarkt. Op zaterdag 25 mei opent het kasteel zijn hek en poort voor deze intieme markt die zich onderscheidt als een echte specialiteitenmarkt.

Meer dan 40 gedreven Nederlandse en Belgische kwekers komen met hun eigen, vaak zeldzame collecties vaste planten, een-jarigen, struiken en bomen. Op het gastvrije terras vinden bezoekers koffie, thee, taart en broodjes. En natuurlijk is er ook dit jaar weer een Aardbeien-Prosecco terras in de idyllische kasteeltuin. Niet alleen de markt zelf is de moeite waard, maar ook de voor de gelegenheid opengestelde kasteeltuin en het middeleeuwse kasteel. De tuinmarkt wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. De eventuele opbrengst komt ten goede aan een goed doel. Tijdens de tuinmarkt zullen er diverse horeca punten zijn waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.
De tuinmarkt vindt plaats op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 17.00 uur bij Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40 te Hernen. Meer informatie vind je op de website
www.tuinmarkthernen.nl Op de binnenplaats van het kasteel kun je over de markt slenteren. Foto: Ton Rothengatter