Scan de QR-code om te doneren!
Scan de QR-code om te doneren!

Voetballers halen bijna zesduizend euro op

Algemeen

Zaterdag 4 mei was het eindelijk zover voor het jeugdteam van SJO Diosa-Niftrik 19-1. De voetballers voetbalden van ‘s morgens 09.00 uur tot ‘s avonds 18.00 uur om zoveel mogelijk geld op te halen voor ouderen in verzorgingstehuizen. Ze voltooiden de 6x90 minuten met verve en dat leverde een bedrag van 5.827 euro op wat ten goede komt aan de senioren in de verzorgingstehuizen in Wijchen, Grave en Malden. 

Na weken van trainen waren de voetballers van het hoogste jeugdteam klaargestoomd om negen uur aan één stuk door te voetballen op sportpark De Wissen in Balgoy. Met maar liefst negen tegenstanders kruisten zij de degens. De tegenstanders deze dag waren o.a. selectieteams uit Niftrik en Balgoij, dames 1 van Woezik, Vesta uit Ravenstein en EGS uit Grave. Het werd een loodzware dag waar uiteindelijk zes van de negen wedstrijden werden gewonnen.
Naast dat de voetballers op support konden rekenen kon de inzamelingsactie dat ook. De inspanningen, die zowel binnen als buiten het veld werden geleverd, leverde uiteindelijk 5.827 euro op. De weergoden waren hen goed gezind tot precies 18.00 uur. Daarna werd de dag voortgezet in een goedgevulde kantine. De ouderen die speciaal vanuit Malden, Grave en Wijchen naar het sportpark waren gekomen namen onder luid gejuich dankbaar de cheque in ontvangst. Daarna werden de glazen gevuld en bleef het nog lang gezellig in Balgoij.
Wilt u nog doneren? Dat kan via steunactie.nl/actie/jong-scoort-voor-oud/-35217

Afbeelding