Afbeelding

SJO Diosa - Niftrik voetbalt voor ouderen

Sport

Op zaterdag 4 mei vindt er bij voetbalvereniging SJO Diosa-Niftrik een bijzondere challenge plaats. Het hoogste jeugdteam aldaar gaat negen uur lang onafgebroken voetballen om geld in te zamelen voor ouderen van verzorgingshuizen. 

Doel van deze dag is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ouderen van de verzorgingshuizen in Grave, Heumen en Wijchen. Op deze dag wil het jeugdteam een blijk van waardering geven aan deze groep ouderen die vaak vergeten wordt maar die zoveel voor de samenleving heeft betekend. “Door hen kunnen wij nu onbezorgd gebruikmaken van het verenigingsleven”, duidt leider Michel Geerts.

Elk uur ontvangt het team een andere tegenstander op sportpark De Wissen in Balgoij. Wie benieuwd is naar de wedstrijden is van harte welkom op het sportpark. Je kunt deze dag tot een groter succes maken door te doneren en daarbij zelfs in de prijzen vallen. Als je raadt hoeveel doelpunten er deze dag totaal worden gescoord door alle teams over de gehele dag, dan maak je kans op een leuke prijs. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. De minimale donatie is 5 euro.

De opening vangt aan om 09.00 uur ‘s ochtends, welke wordt bijgewoond door ouderen uit de regio. Samen met uw steun hopen ze dat de challenge zal uitmonden in een groot succes.