Afbeelding

Woezik JO15-1 kampioen in de hoofdklasse!

Afgelopen zaterdag is de JO15-1 van Woezik kampioen geworden. Nadat concurrent Union vorige week dure punten liet liggen tegen DVOV had Woezik JO15-1 het zaterdag zelf in de hand om kampioen te worden. Enkel bemmel stond het team van Julyan Schippers en Bart Manders in de weg. Tweemaal eerder gingen zij over de knie, maar toen stond er nog niets op het spel. De blauw-witten kwamen lastig in hun spel maar trokken de tweede helft alsnog de wedstrijd naar zich toe. Topscoorder Dylano Hurkens schoot raak vanaf elf meter (1-0) waarna hij zelf was neergehaald. Niet veel later kwam de bevrijdende 2-0 van de kop van Sam Arens, de verdediger kopte goed binnen na een hoekschop. Met fakkels, een kampioenschaal en badjassen werd het team door ouders, familie en vrienden in Bemmel gehuldigd. 

Damien Knuiman sterk in Deurne

Damien had afgelopen weekend de MON wedstrijd in Deurne op de planning staan. In de eerste manche kwam Damien moeilijk weg met de start tussen de 450 en de 250 motoren. Hij kon direct de aanval inzetten en reed elke ronde steeds een plekje naar voren. Damien bleef een constant een goed ritme rijden en kwam over de finish als 4e van de MX2 rijders. In de tweede manche had Damien een hele goede start, hij kwam als 10e door de eerste bocht en wist gelijk zijn flow te pakken. Hij reed op de tweede plek van de MX2. Damien zag een kapotte wal niet door het vele stof en zand en viel hierdoor helaas. Uiteindelijk moest Damien de wedstrijd als laatste beginnen met een grote achterstand. Damien streed naar voren en kwam uiteindelijk wederom uit op een 4e plaats. In deze wedstrijd werd hij ook 4e in het eindklassement van de MX2 klasse. Het was een moeilijke wedstrijd om op zijn 125cc motor op te boksen tegen de meer krachtige motoren van de MX2 en Open klasse, wat resulteerde in vele positiewisselingen tijdens de race. Uiteindelijk wel weer een goed wedstrijdritme opgedaan en tevreden naar huis.

Sarah van Aalen geselecteerd voor Oranje

Volleybalster Sarah van Aalen uit Wijchen is geselecteerd voor het Nederlandse volleybalteam. Voor Van Aalen is het niet de eerste keer dat zij zich bij Oranje mag melden, eerder werd zij ook al geselecteerd. De volleybalster komt inmiddels uit in de Duitse competitie. Voor de komende interlands is zij afgereid naar Japan om daar deel te nemen aan de VNL League. 

Afbeelding