Laatste competitiewedstrijd in teken van afscheid

AWC sluit competitie af met gelijkspel

4e divisie

AWC met gelijkspel richting nacompetitie

AWC heeft de laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een gelijkspel. Tegen Longa werden de punten gedeeld. AWC ging goed van start. Na een eerder buitenspeldoelpunt kwamen de groenwitten op voorsprong na een afstandsknal van Dennis Straten (1-0). Bas Brussaard leek de wedstrijd met zijn 2-0 in het slot te gooien, maar Longa kwam nog goed terug. In de 83e en 85e minuut werd hun slotoffensief beloond met twee achtereenvolgende treffers. Rondom de laatste competitiewedstrijd werd afscheid genomen van Nicky van de Groes en werd het kersverse Lid van Verdienste Martien van den Hoogen gehuldigd, die meer dan 75 jaar lid is van de club. Naast enkele andere spelers werd ook afscheid genomen van trainer Camiel Jager. Na zes succesvolle jaren verlaat hij AWC.

1e klasse

Woezik eindigt op negende plek

Woezik heeft zijn laatste wedstrijd, thuis tegen RKHVV werd met 2-1 verloren. Voor de ranglijst maakte dat niet meer uit want de blauw-witten hadden zich na een mooie reeks overwinningen al veilig gespeeld. In de eerste helft waren er aan beide kanten kansen. Na rust kwam Woezik door miscommunicatie bij de verdediging 0-1 achter. Bob Rossen maakte vervolgens de 1-1. Door een gemakkelijk gegeven penalty maakte RKHVV tenslotte de 1-2. Met goede opkomst van publiek uit wijde omgeving eindigde Woezik deze competitie op de 9e plek.