Bewoners Jan Celissen met Coco
Bewoners Jan Celissen met Coco

Ara op de koffie

Maandag 15 mei organiseerde ´t Kompas in samenwerking met Hof van de Elst een leuke activiteit. Dit keer kwam Frank van Maasdijk op bezoek, die zijn ara Coco meebracht. Frank vertelde uitgebreid over de eigenschappen en dagelijkse bezigheden van Coco. De gevleugelde bezoeker was een ware bezienswaardigheid. De bewoners genoten en wilden maar al te graag met Coco op de foto.

Inbraakgolf in Balgoy

De afgelopen dagen hebben er in Balgoy drie pogingen tot inbraak en een inbraak met diefstal plaatsgevonden. Van zondag op maandag waren er drie pogingen tot inbraak bij de Veldsestraat en Boomsestraat. In de S. Toonen Dekkersstraat werd een grasmaaier en een hogedrukreiniger gestolen. Naar de daders wordt nog gezocht. 

Melkbus gejat 

Ook in Wijchen was het afgelopen week raak betreft diefstel. In de wijk Diepvoorde werd een antieke melkbus uit iemands voortuin gestolen. De getroffene hoopt dat de melkbus weer wederkeert. Hij bedankt de dader voor het laten staan van de plant die erin stond, maar nog liever heeft 'ie de melkbus terug. "Onze antieke melkbus nam u anoniem en stiekem mee, maar u staat op beeld, dus wilt u de melkbus ook weer anoniem terugzetten; dan laten we het erbij', luidt de boodschap.

De dader liet wel de plant staan die in de melkbus stond