V.l.n.r: Sjaak Groenen, Erik Goudswaard, Henk van de Greijn en Wil Wellen
V.l.n.r: Sjaak Groenen, Erik Goudswaard, Henk van de Greijn en Wil Wellen

Teersdijk 2 stoot zich naar overwinning

Biljartteam Teersdijk 2 is afgelopen woensdagmiddag in Ewijk kampioen geworden tijdens het Kampioenschap Seniorenbiljartvereniging Maas en Waal. Het was van het begin tot het eind een spannende biljartmiddag. Op twee punten na werd Teersdijk 2 op het nippertje kampioen, maar kampioen is kampioen. 

Paar parenkampioenen bij bridgeclub BZR

Bij bridgeclub BZR-Wijchen zijn in de vierde ronde van de parencompetitie van seizoen 2022-2023 de volgende paren kampioen geworden. In de A-lijn: Ria Lepoutre en Piet van Altvorst. In de B-lijn: Aukje Bots en Anne Miek Leclercq en in de C-lijn: Rins Schreiner en Pierre Litjens.

Wijchense vinzwemmer in actie tijdens Duits Kampioenschap vinzwemmen 2023

Afgelopen weekend werden in Leipzig de Duitse (jeugd en volwassenen) Kampioenschappen vinzwemmen gehouden. Wouter van Diepen ontving een prachtige oorkonde voor zijn 5e plaats op de 800 meter en viel net naast het podium met een 4e plaats voor de 100 met kleine vinnen. Silke van der Geest verbeterde drie van haar vijf tijden. Roelant Cornelissen was 5e op de 50 meter met kleine vinnen en verpulverde zijn tijd op de 50 meter onder water.

De delegatie Nederlanders in het Duitse bad