Verbindings- tafel nu ook voor jongeren

Een tijd geleden is in Wijchen de Verbindingstafel opgezet. Dit zijn samenkomsten om nieuwe mensen te ontmoeten. Jongeren die naar deze verbindingstafel gingen, misten echter aansluiting met leeftijdsgenoten. Omdat veel jongeren op zoek zijn naar sociale contacten, zijn zij begonnen met het opzetten van Enjoy! Wijchen, een verbindingstafel speciaal voor de jongeren in Wijchen en de omliggende dorpen.

De initiatiefneemster van dit project, Tessa Dinnessen, heeft zelf ervaren dat het niet makkelijk is om verbinding te maken met leeftijdsgenoten. Hierdoor ontstond het idee om bijeenkomsten te organiseren met als doel om jongeren met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Samen met Fleur Lammers, een aantal studenten van Hogeschool Arnhem-Nijmegen en een jongerenwerkster van de welzijnsorganisatie MeerVoormekaar is zij druk bezig om dit te realiseren.

De eerste bijeenkomst van Enjoy! Wijchen zal plaatsvinden op donderdagavond 25 mei van 19.30 tot 21.30 in Wijkcentrum OZO. De deelnemers kunnen dan op een gezellige en ontspannen manier met elkaar in contact komen door middel van activiteiten, onder het genot van een lekker hapje en drankje. Deelname is gratis.

Ben jij of ken jij iemand die behoefte heeft aan meer contact met andere jongeren? Meld je dan aan via
enjoywijchen@outlook.com