Kinderbingo

Op woensdag 17 mei is er van 14.30 tot 16.00 uur een bingo voor kinderen in Wijkcentrum Wijchen Zuid. De bingo is voor kinderen t/m groep 8 (kinderen t/m groep 4 onder begeleiding van een volwassene). Een bingokaart kost 3 euro, voor leden 2 euro.

Optreden van
Seniorenorkest

Op vrijdagmiddag 19 mei tijdens de seniorenmiddag vult het Seniorenorkest de Huttenkamp van 13.30 tot 15.15 uur de Kasteelfeestentent met muziek. Het programma bestaat uit muziek van Egerländer tot evergreens uit de jaren 70 t/m 90. Als er onder de toehoorders ex-muzikanten zijn die bij het horen van deze muziek weer kriebels krijgen om het instrument op te pakken, geef je dan op bij de secretaris via secretaris@
seniorenorkesthuttenkamp.nl  

Agrarische
ambachten

Op zaterdag 20 mei van 10.00 tot 17.00 uur kunt u veel ambachten van vroeger ontdekken in het Agrarisch museum De Lage Hof in Overasselt. Voor de normale toegangsprijs krijgt u een rondleiding door het museum. Buiten kunt u de ambachten van vroeger ontdekken. Bijvoorbeeld hoe boter werd gemaakt, er vroeger gesmeed werd en de bakker zijn broden bakte. Voor een creatieve afwisseling is het mogelijk binnen deel te nemen aan het ambacht handwerken. Kijk voor meer informatie op:
www.buurderijdelagehof.nl

Kalorama
Wandeltocht

Op 20 en 21 mei 2023 vindt weer de Kalorama Wandeltocht plaats. De mooie routes lopen onder andere door Beek-Ubbergen en de Ooijpolder. De tocht vertrekt vanaf het Kulturhus te Beek-Ubbergen. De wandelaar kan kiezen uit diverse afstanden. Aanmelden bij het startbureau, geopend vanaf 07.00 uur. Voorinschrijving is ook mogelijk via
www.kaloramawandeltocht.nl

Dansmiddag in Wijchen Zuid

Op zondag 21 mei van 14.00 tot 17.00 uur is er een dansmiddag in Wijkcentrum Wijchen Zuid met muziek van Cor Kersten. Entree 3,5 euro.