Ook de Antonius Abt werd aangedaan tijdens de motorrit
Ook de Antonius Abt werd aangedaan tijdens de motorrit

Koopsen Auto’s haalt 1445 euro op voor Stichting Beat Batten

Nieuws

Afgelopen zondag organiseerde Gerwin Koopsen Auto’s een motortoerrit voor het goede doel. De opbrengst van het evenement, ruim 1400 euro, gaat naar Stichting Beat Batten.

De motorrijders vertrokken afgelopen zondagochtend vanaf Gerwin Koopsen Auto’s aan de Nieuweweg. Na een koffie inclusief versnapering vertrokken de zestig motoren met daarop zeventig deelnemers voor een mooie tocht, die werd samengesteld door de toercommissie van motorclub Keizer Karel. Met lekker weer, een leuke rit en een lunch tussendoor werd het een aangename dag. Ook de opbrengst was mooi: 1445 euro.

Dit bedrag zal gedoneerd worden aan stichting Beat Batten. Batten is een stofwisselingsziekte die vooral bij kinderen voorkomt. De ziekte openbaart zich tussen het 3e en 8e levensjaar door slechtziendheid en later blindheid. Deze kinderen komen in een rolstoel terecht, krijgen problemen met spraak, te maken met epilepsie en overlijden gemiddeld tussen hun 15e en 25e levensjaar. Stichting Beat Batten zamelt geld in voor onderzoek naar deze slopende ziekte en voor het ontwikkelen van een medicijn.

Meer informatie over de actie of een donatie doen kan via www.teambeatbatten.nl