Afbeelding

Theo van Deelen benefiettoernooi

Algemeen

Op zondag 19 mei vindt het ‘Theo van Deelen Tennis- en Padeltoernooi’ plaats in Wijchen. Dit benefiettoernooi wordt door de familie Van Deelen georganiseerd om geld op te halen voor de Alpe d’HuZes, een jaarlijks sportevenement waarvan 100% van de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ zal de familie Van Deelen dit jaar op 6 juni 2024 met een team van maar liefst 7 deelnemers de Alpe d’Huez in de Franse Alpen gaan trotseren. Fietsers gaan maximaal zes keer naar boven, hardlopers maximaal drie. Met een afstand van 14,5 kilometer, 21 bochten, een gemiddelde stijging van 7,9% en 1100 meter hoogteverschil tussen start en finish is dit een pittige uitdaging, maar voor een goed doel waar de familie zich graag voor inzet. 

Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit belangrijke doel wordt het Theo van Deelen Tennis-en Padeltoernooi georganiseerd. Het toernooi vindt plaats op zondag 19 mei van 12:00 tot 17:00 bij TPV Grootven. Inschrijven is niet meer mogelijk, maar iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar spannende potjes tennis en padel onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kun je tijdens het toernooi deelnemen aan een loterij en kans maken op leuke prijzen. Kom langs, steun het goede doel en maak het verschil!

Als je niet kunt komen kijken kun je ‘Team van Deelen’ uiteraard ook steunen door te doneren, dat kan via onderstaande QR code.