Esther van Haren in de kapsalon
Esther van Haren in de kapsalon

Duo4You Hairstyling viert 12,5-jarig jubileum

Algemeen

Duo4You Hairstyling bestaat 12,5 jaar. Eigenaresse Esther van Haren zit hier helemaal op haar plek. “Deze omvang is perfect, ik ken mijn klanten en dat vind ik erg belangrijk.”

Van Haren begon negentien jaar geleden haar kappers carrière in Nijmegen waarna ze met haar beste vriendin Roserie Habets een eigen kapperszaak begon aan de Vijverlaan. Daar groeide ze al snel uit haar voegen en besloot ze te verhuizen naar een groter pand aan de Holenbergseweg.

De verhuizing naar de Woezik noemt ze ‘een van de beste beslissingen uit haar carrière’. Van Haren: “Ik wilde heel erg graag mijn eigen plekje creëren en dat is hiermee werkelijkheid geworden. Onze klanten voelen zich hier thuis, het is heel huiselijk en gezellig. Klanten waarderen ons daarnaast voor onze ruime aanbod. Ze kunnen naast een knipbeurt hier terecht om hun wenkbrauwen te epileren en speciaal voor mannen hebben we een ‘barberhoekje’.”

Een paar veranderingen staan op de planning, zoals het ontwikkelen van de ontvangstruimte, maar verder groeien wil ze niet. “Deze omvang is perfect. Ik wil geen ‘fabriek’ worden. En wat betreft het aantal klanten loopt het supergoed. De grootste uitdaging op dit moment is het personeelstekort. “We hebben op dit moment een vacature lopen. Bij interesse kan met mij hiervoor contact worden opgenomen.”

Om het jubileum te vieren kunnen huidige klanten meedoen aan een loterij. Zij maken kans op een lunchbon van Lieve Sophie, fles champagne van Gall & Gall, een fruitpakket van Goudreinet of een jaar lang gratis knippen. Op 5 maart zal de winnaar via social media bekend worden gemaakt.

Duo4You Hairstyling
Holenbergseweg 16,
6604 AK Wijchen
024-6455110
duo4you-hairstyling.nl