Afbeelding
Foto: Marion ARTs

Rob en Monique trouwden vijf jaar geleden in kermistent

Algemeen

De kermis en carnaval zitten bij Rob en Monique in het hart. Daarom hebben zij er vijf jaar geleden ook niet voor gekozen om op een reguliere plek te trouwen, maar in de kermistent van ’T Witte Paard. Aanstaande zaterdag, 16 september, viert het stel hun vijfjarig huwelijksjubileum.

Door Romy Vogel

Rob en Monique Evers zijn gek op de kermis. Ze kwamen jarenlang met hun vriendengroep bij de kermistent van hun vrienden; ’T Witte Paard. Precies op die plek vroeg Monique haar man ten huwelijk in 2017. Voor Monique was het een grote verassing dat zij met haar man ging trouwen op de kermis. “In augustus 2018 waren we op vakantie in Spanje. We gingen een dagje weg naar de watervallen van Olot en daar vertelde Rob dat we gingen trouwen in de kermistent tijdens de kermis van Wijchen. Ik kreeg tranen in mijn ogen omdat ik het zo gaaf vond. Ik was overigens niet verbaasd over hoe Rob dat heeft kunnen regelen. Die man krijgt alles voor elkaar, zelfs dit,” aldus Monique.

Ondanks dat zij gek zijn op de kermis, zal je hen nooit vinden bij de attracties. “We zijn ieder jaar vrij en hebben nog nooit de kermis overgeslagen, maar we staan ook alleen maar in de tent. Vroeger kwamen we nog wel eens bij de attracties met onze kinderen, maar toen zij groter werden gingen ze zelf. Wij houden het nu alleen maar bij de tent met al onze vrienden,” aldus Monique.

Tekst gaat verder onder de foto.


Met een oldtimer werd het koppel naar de tent gebracht op 16 september 2018. De rode loper lag uit en familieleden en vrienden vulden de tent. “Het was een dag om nooit meer te vergeten. We kregen zelfs nog consumptiemunten om ons huwelijk goed te vieren in de kermistent. Daarnaast was het een bijzondere dag omdat het Monique haar 50ste verjaardag was,” aldus Rob.

Een paar uur later moest alles in de tent opgeruimd worden, want het avondprogramma stond op de planning. In de tent werd die dag nog een goed feestje gevierd met Rob en Monique in het bijzonder. Aankomende zaterdag zullen Monique en Rob ook nog wel een goed feestje houden om hun vijfjarig huwelijk te vieren.